РЕМОНТИ ВКЪЩИ

Свържете се с представител на фирма Александра строй 2007 – Ремонти Вкъщи и задайте въпросите си директно на нашите специалисти. Ежедневните предизвикателства не ни плашат, тъй като нашите майстори са високо квалифицирани и обучени да се справят с всякакви проблеми и аварии. Ние държим на качествено обслужване и коректно отношение към нашите клиенти.

На разположение сме за вас 7 дни в седмицата на телефон  0893 83 13 13 или 0877 13 73 23 и email – remontivkushti@gmail.com

Обадете се сега и сложете край на притесненията за предстоящия ремонт. С А-строй оставяте дома, офиса или индустриалната сграда в сигурни ръце!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

МАГАЗИН

Заповядайте и в нашия магазин за строителни материали на бул. Възкресение 99, където ще откриете пълна гама продукти, необходими за Вашия ремонт: бои, латекс, мазилки, електро и ВИК консумативи, железария, инструменти, машини и др.

Магазинът е с работно време от понеделник до събота от 10:00ч. до 18:00ч. При нас ще намерите още добро отношение, професионален съвет и свободни паркоместа, където да оставите колата си, докато пазарувате спокойно!