ОКАЧЕНИ ТАВАНИ

В А-строй Ремонти окачените тавани са в основата на нашия бизнес и през годините сме се доказали като специалисти в монтирането им. Основното предимство на окачения таван е да се осигури чисто, гладко покритие на вътрешния таван на помещението, като същевременно се скрият кабели, тръбопроводи и други. Гипсокартонът все още остава най-рентабилното решение на тези проблеми и е най-естетически издържан.

Но предимствата на окачените тавани надхвърлят подобряването на интериора в помещението. Ето шест допълнителни практични и стилни предимства, които да вземете предвид:

Предимства

  • Повишена енергийна ефективност

Окачените тавани намаляват височината на тавана на вътрешното пространство, като по този начин отопляемата площ става по-малка. Резултатът от подобрената изолация е по-ниската сметка за енергия.

  • Подобрена звукоизолация

Някои видове панели от гипсокартон са проектирани да предлагат подобрена звукоизолация чрез намаляване на шума, който идва от горните етажи. Доверявайки се на нашите професионалисти си гарантирате, че монтажът се извършва правилно, за да се осигурят тези акустични предимства.

  • Феноменално осветление

Качеството на светлината в една стая допринася значително за нейния уют и комфорт. Лошото осветление може да доведе до напрежение в очите, умора и главоболие, което от своя страна ще намали производителността и удобството за живущите или работещите в нея. Окачените тавани имат процент на отражение на светлината – тези с висока светлоотразителна способност могат да върнат до 90% от светлината обратно в помещението, в сравнение с около 75% за стандартните тавани.

  • Освежен интериор

Изборът на дизайн за окачения таван може да повлияе на функционалността на дадено помещение, като създаде впечатление за повече пространство или подобри оветлението.

  • Може да бъде изработен по ваш индивидуален дизайн

Окачените тавани се предлагат в безброй различни дизайни, материали и цветове, за да съответстват на желания външен вид и стил на различните интериори.

За да се възползвате от горепосочените предимства, гипсокартонът трябва да бъде инсталиран правилно, така че да отговаря на индустриалните стандарти и разпоредби. Това изисква уменията и опита на професионалист. В А-строй Ремонти Вкъщи предлагаме компетентни услуги и предоставяме качествени материали, за да гарантираме най-високото удовлетворение на клиентите. Ние можем да ви помогнем с инсталирането на окачения таван, за да ви осигурим максимално удоволствие от постигнатите резултати.

Цени за окачени тавани

Окачен таван от гипсокартон на единична скара 30лв./ м²
Окачен таван от гипсокартон на двойна скара   35 лв./м²
Монтаж на уплътняваща лента за профили за звукоизолация 4 лв./м²
Растерен таван 10 лв./м²
Лепене на гипсокартон  24 лв./м²
Шпакловка на гипсокартон с лента  6 лв./м²
Таван в баня до 4 м² 200лв./бр.
Таван в баня с осветление (до 4 м²) 300лв./бр.
Декоративни тавани цена при запитване

Посочениете цени са с ДДС. За повече информация и запитвания се свържете с нас на 0893 83 13 13 или 0877 13 73 23.

ГИПСОКАРТОН

В днешно време е трудно да си представим ремонт, който да не изисисква използването на гипсокартон. Това е строителен материал, който представлява панел от гипс, покрит с картон с дебелина от 5 мм от двете страни. Независимо дали искате да изградите нова стена в жилището или офиса си, искате да имате впечатляващ окачен таван или просто да го използвате като изолация, гипсокартонът е най-подходящото решение. Той е лесен и удобен за работа, гъвкав е и дава много възможности да развихрите въображението си и да събудите дизайнера в себе си.

Разновидности на гипсокартона

Стандартен гипсокартон – той се използва за сухи и закрити помещения, с температура не по-малко от -15 ° и не повече от + 35 ° C. Ако не се съобразите с температурните му възможности, това ще доведе до свиване и разширяване на материала и от своя страна до напукване и повреждането му. За да вземете най-доброто решение за вашия дом, свържете се с нас на 0893 83 13 13 или 0877 13 73 23.

Влагоустойчив гипсокартон – импрегниран материал със зелен цвят. Използва се за мокри помещения, като например баня, защото издържа на влажност над 70%. Основно предимство са и антигъбичните и антиплесенни компоненти.

Пожароустойчив гипсокартон – подходящ за помещения с повишени изисквания за висока степен на пожароустойчивост – например камината в дома или офиса. Обикновено е с червен цвят и е импрегниран с противовъзпламеняващ или забавящ горенето химикал.

Предимства на гипсокартона

Икономичен е – една от причините, поради която гипсокартонът е популярен избор за мнозина, е цената му. Съотношението цена-качество е оптимално и оправдава всеки инвесиран в него лев.

Удобен за монтиране – В ръцете на специалист, гипсокартонът е лесен и удобен за работа и стената може да бъде изградена изключително бързо, за разлика от други материали, които биха ви отнели повече време, нерви и финанси.

Широко разпространен е – този тип строителен материал може да бъде закупен или доставен удобно и бързо. С негова помощ лесно се реновират стари къщи и сгради. Ако със стечение на времето ви се наложи да смените панел или лист, не би било трудно да намерите заместител, който да съответства на старите ви панели. Освен това в случай, че искате да пребоядисате стената, това също няма да изисква сериозни усилия и финанси.

Пожароустойчив е – Гипсът, който е съставна част от гипсокартона, предотвратява разпространението на огъня.

Гъвкав материал – Благодарение на структурата си, този материал позволява да се реже във всякакви размери и да се инсталира и сваля без трудности. Това означава, че може да закърпите дупка в него, като изрежете парче от друг панел и го залепите върху дупката.

Цени за услуги - гипсокартон

Лепене на гипсокартон 24 лв./м²
Слагане на вата 4 лв./м²
Изграждане на преградна стена с вата 35 лв./м²
Шпакловка на гипсокартон с лента 6 лв./м²
Монтаж на уплътняваща лента за профили за звукоизолация 4 лв./м²
Куфар от гипсокартон за прикриване на тръби (до 40 см ширина)  90 лв./бр.
Обръщане на свод  40 лв./л. м.
Обръщане на прозорец и врата ( с материал, предоставен от нас) 38 лв./л.м.

Посочениете цени са с ДДС. За повече информация и запитвания се свържете с нас на 0893 83 13 13 или 0877 13 73 23.

Поправка на вече изградена стена от гипсокартон

Независимо дали случайно сте ударили масата или дивана в стената, или пък сте преместили контактите и ключовете за осветление, дупки и повреди в гипсокартона непременно ще се случат. Ако се опитате да се справите с проблема сами, без да имате необходимите знания и техника, това може да доведе до голяма главоблъсканица и влошаване на ситуацията, които може да избегнете ако просто се обадите на професионалист – 0893 83 13 13 или 0877 13 73 23 Александра строй 2007 – Ремонти Вкъщи. Комбинирайки експертни ремонти, достъпни цени и любезно обслужване, няма да намерите изпълнител на гипсокартон като нас никъде другаде.

Заяви оглед